MASSAGE OCH MASSAGETERAPI
Vi erbjuder många olika former av massage- och beröringsterapier. Skrolla ned till rekommenderade massagebehandlingar eller välj fritt ur hela vårt massagesortiment genom att klicka på boka-knappen.
När din kropp får omsorgsfull massagebehandling med mjuk och välgörande beröring händer det saker inom dig och då är det bara för dig att slappna av och njuta.

Det kan verka som magi, men hos oss på Ayurvilla kan du få uppleva att du är på väg att sväva bort av välbefinnande och du känner ett stort lugn i kropp och sinne.

Därför återvänder du till oss gång på gång för att åter få uppleva denna magiska känsla av totalt välbefinnande.
Välkommen!
Våra mest omtyckta massageformer
Vi erbjuder fler än 10 olika massageformer: svensk massage, rygg- och axel massage, terapeutisk och idrottsmassage, gravidmassage på specialdesignad gravidkudde, hot stone, yoga- och ayurvediska massager med olika effekter samt lyxiga signaturbehandlingar.

Hos oss ingår alltid Nöjd-Kund-Garanti, enkla tränings- och hälsotips, samt tillgång till dusch, lån av badrock och handduk om så önskas.
Förhoppningsvis får du hjälp i menyn nedan, där vi presenterat några av de mest populära massage och behandlingstyperna. Du är mer än välkommen att kontakta oss för veta mer om en massage som skulle passa dig bäst eller om du behöver hjälp med bokningen.
Terapeutisk helkroppssmassage utformad just för dig
Här finner du en behaglig, individanpassad, läkande och djupgående behandlande helkroppsmassage som kombinerar olika tekniker från klassisk massage, triggerpunktsmassage och terapeutiska strechningar, med flera som ger dig en snabb och långvarig effekt såsom minskning av smärta och spänningar, djup avslappning samt bättre rörlighet.
Behaglig individanpassad helkroppsmassage
Fokus på dina problemområden
Träningstips/ Hälsotips
Ev. rekommendation till annan specialist

50 minuter/850 kr
Vishesh djupgående
lymf-och detoxmassage
Vill du ha en ayurvedisk helkroppsmassage som ger en känsla av välbefinnande och långvarigt resultat?
Prova den njutningsfulla visheshmassagen som utförs med varm olja och frigör alla dina spänningar och blockeringar samt stimulerar lymfflödet och rensar djupt liggande gifter och slaggprodukter.
Om du bokar Vishesh — får du bättre immunförsvar och ökade energinivåer på köpet!
Djupgående oljemassage med stark avslappnade och detoxeffekt
Tränings- och hälsotips
Ev. rekommendation till annan specialist

50 minuter/850 kr
Kati Chikitsa skön och effektiv smärtlindrare
Vill du bli smärtfri i rygg och leder, snabbt och långvarigt? Kanske bara lyxa till genom att prova något nytt och mysigt som dessutom har en välgörande terapeutisk effekt?
Välj då Kati Chikitsa - en mycket behaglig ayurvedisk massagebehandling som kombinerar örtmedicin, smärtlindrande oljemassage och termoterapi, där värme samt smärtstillande och antiinflammatoriskta ämnen från örter förstärker den terapeutiska effekten och är snabbverkande vid rygg-och reumatiska besvär.
Smärtlindrande massage med uppvärmda örtkuddar på dina problemområden
Kan inkluderas (individuellt) Back2Life/Ryggbrädeterapi
Tränings- och hälsotips
Ev. rekommendation till annan specialist

50 minuter/850 kr
Garshan dränerande, slimmande och energigivande massage
Det är en fantastisk effektiv ayurvedisk lymfmassage med torrpeeling och varm olja över hela kroppen.
Garshan lindrar muskelvärk, minskar svullnader, fettbildningar och eliminerar slaggprodukter. Har slimmande- och starka anticellulite och kroppskulpterings effekter samt ger dig ny energi och är dessutom bra för en jämn och fin solbränna.
Anpassad torr peeling och oljemassage med slimmande och vitaliserande effekt
Tränings- och hälsotips
Ev. rekommendation till annan specialist

50 minuter/850 kr
Signatur massagebehandlingar
Genom att vi har lyssnat på våra kunder och tagit till oss av deras önskemål och synpunkter kan vi erbjuda unika och exotiska massageupplevelser deluxe, där vi har satt ihop de mest sköna och omtyckta massagerna och beröringsterapier i en session. Njut av det allra bästa vi har att erbjuda.

För att ge dig en ännu bättre massageupplevelse berätta gärna under din massagesession vad som känns extra bra, då kan vi anpassa oss så att din upplevelse blir ännu bättre.
Vill du uppgradera ditt välbefinnande till en högre nivå med en av våra fantastiska signatur massagebehandlingar? Om JA - läs då vidare. Det vi har att erbjuda är exklusivt.
Premium
Moksha
Äntligen en hel timme eller 90 minuter där allt bara handlar om dig. Din egen tid. Allt är noggrant genomtänkt, såsom olja, temperatur, levande ljus, färgsättning, ljud och doft. Allt för att skapa en känsla av avslappning och trygghet. Dina tankar kan vandra fritt och du upplever njutning och avslappning i ett.

Denna drömmassage inkluderar aromaoljor, varma stenar, djupgående samt lätta beröringstekniker som kommer balansera alla dina chakran och hela dig på alla nivåer. Du kommer uppleva känsla av trygghet samt känsla av frihet och själslig ro. Var medveten om att denna behandling kan framkalla beroende och en känsla av stort välbehag.
Premium
Nirvana
Allt för din helhetsupplevelse. Allt för din totala harmoni...

Från massage med varma stenar (hot stone) och aromaoljor, skrubb med 100 % ekologiska råsidenhandskar, individanpassat tryck och intensitet, skön stretch/ töjningar av dina stela muskler, behaglig genomgång av triggerpunkter samt att vi stämmer av att allt känns bra för dig, fullt fokus på dig under hela behandlingen. 60 eller 90 minuter, du väljer.

Du blir garanterat avslappnad. Du kommer uppleva lycka, välbehag och andlig befrielse. Du får ny energi och ett nytt minne att ta med in i vardagen.
Boka tid och njut av varje minut!
Fakta om din massageterapeut
Konstantin
Massagebehandlingar och workshops inom massage.
Mitt namn är Konstantin och jag är certifierad massageterapeut som har lång erfarenhet av att arbeta med flera olika massageformer. Jag brinner verkligen för mitt arbete och masserar med hjärtat. Jag gör allt jag kan för att hjälpa mina kunder och att de ska få en bra upplevelse.

Jag har hjälpt fler än 2500 nöjda kunder.

Erbjuder fler än 10 massageformer
3 diplom inom massage och 2 certifikat:

2020, Certifierad massör. Godkänd av Branschrådet för Hälsa.
2018, Certifierad massör inom thaimassage.
2014, Diplomerad massageterapeut och aromaterapeut. 2 diplom från Skandinaviska Ayurveda-Akademin. Godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.
2014, Diplomerad yogamassör. Diplom inom ayurvedisk yogamassage från Axelsons Gymnastiska Institut. Godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Vi har öppet sju dagar i veckan och våra behandlingar gäller även som friskvård.