värde av kvalité och professionalism
Vi är en multidiciplinär studio med kvalificerade terapeuter och ett brett kompletterande utbud under ett och samma tak.
Här är vår historia
Ayurvilla startades 2014, av Oxana Samoteeva, under namnet Ksenia S. Den huvudsakliga inriktningen var yoga, massage och friskvård för både privatpersoner och företag. Oxana höll även klasser i klassisk yoga.

År 2015 var företaget lokaliserat i samma lokaler som SAF Fäktning på Kräftriket 21, hus B i Stockholm. med vilka Oxana hade ett mycket gott samarbete. Yogan hölls i samma lokaler medans hennes make - Konstantin jobbade som massör både där och på DaySpa Östermalm.

Oxana hade under en tid diskuterat med Konstantin om att skapa ett nytt ställe, ett ställe där vi kan erbjuda alla våra tjänster med en gemensam önskan om att hjälpa människor till både kropp och själ.
Målet var att även ta över andra nivå och dessutom bli helt oberoende från alla "grannar" och samarbetspartner.

År 2016 flyttade sedan verksamheten ut till Huddinge där vi anpassade hela första våningen av vår villa till våra kunder. På det sättet föddes den lilla personliga och mysiga Massage- och Yoga/ Träningsstudio - Ayurvilla.
Varmt välkommen till oss – vi finns här för din skull!
Konstantin
Massage/Träning/Kostrådgivning
"Vi måste alla hitta det vi brinner för. Jag insåg det inte då, men det visade sig att bli uppsagd från ett IT-företag för mer än 10 år sedan var det bästa som kunde hända mig. Samtidigt blev min fru Oxana som redan var opererad för diskbråck i ryggen allt sämre. Smärtan kom tillbaka oavsett hur hon än försökte följa de råd som landstinget gav.

Oxana reste till Indien för att testa en ayurvedisk rehabilitering: tre veckor med daglig massage, yoga och detox. Hon kom tillbaka till Sverige så gott som återställd. Vi blev båda så fascinerade av alla positiva hälsoförändringar som det urgamla hälsosystemet kan leda till. Så vi bestämde oss för att utbilda oss till specialister inom Ayurveda. Oxana som hälsokonsult/yogalärare och jag som massageterapeut och tränare.

Redan under friskvårdsutbildningen fick jag positiv feedback både från andra studenter men också lärare som sa att jag har fått ”gåvan att kunna ge massage”, att ”det sitter i mina händer” och att jag ”masserar med hjärtat”. Jag insåg då att det var dags att byta spår och satsa på det jag verkligen kan och som också gör andra människor friska och glada på riktigt. Det jag arbetar med nu har befriat mig och lett mig in på vägen till en av de mest kreativa perioderna i mitt liv.

Oavsett om du tar en behandling eller ett träningspass hos mig så är du alltid prio ett och jag vill att du skall känna dig välkommen, trygg och respekterad. För mig är lyhördhet viktigt och jag är noga med att individanpassa alla övningar och behandlingar för bästa resultat."

Cert. Massör, Godkänd av Branschrådet för Hälsa.
Dipl. Ayurvedisk massör, Skandinaviska Ayurveda-Akademin
Dipl. Yogamassör, Axelsons Gymnastiska Institut.
Godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Cert. Massör inom thaimassage.
Dipl. Aromaterapeut, Skandinaviska Ayurveda-Akademin.
Dipl. Qigonginstruktör, Kina-Terapi Skolan.

Cert. Kostrådgivare, Godkänd av Branschrådet för Hälsa
Dipl. Hälsoutvecklare

Lic. Personlig tränare med FRISK-licens
Lic. Gruppträningsinstruktör
OXANA
Yoga/Hälsokonsultation
Mitt credo är att det finns plats för alla inom yoga. Det är bara är att hitta den rätta metoden.


"Du har talangen att lära ut yoga och förklara om Ayurveda bättre än någon annan. Det här är ditt uppdrag - att dela med dig till människor och sprida kunskapen om hur man håller sig frisk och lycklig”, det sa min lärare inom Ayurveda till mig. Så under de senaste tio åren har jag outtröttligt följt denna väg.


Jag är grundaren av Ayurvilla: yoga, massage- och hälsostudio - ett familjeföretag i Stuvsta/ Huddinge.

Cert. Hatha-yogainstruktör vid Satyananda Bihar School av Yoga
Cert. Ayurvedisk coach och hälsokostrådgivare
Cert. Barn- och tonårsyogalärare
Edu. Meditationslärare