Hälsokonsultation
Här får du ett skräddarsytt hälsoprogram med enkla och effektiva rekommendationer som hjälper dig att utveckla och bibehålla god hälsa. Allt är individanpassat just för dig, din hälsostatus, dina dagliga rutiner, fysiska aktiviteter och kostvanor mm.
Du är unik – precis som vår hälso- och kostrådgivning
Den centrala grundsatsen i den ayurvediska vetenskapen är att varje mänsklig varelse är unik och har en egen individuell konstitution. Att identifiera den egna konstitutionen (dosha) är nyckeln till förståelse för vilka obalanser och sjukdomar vi löper störst risk att drabbas av och hur vi kan förebygga dem samt leva i harmoni med vår omgivning. Vi använder ayurvediska undersökningsmetoder såsom pulsdiagnostik, tungdiagnostik och vid behov tittar vi även på naglar, hy, ögon mm.

Personliga samtal används också för att få en fullständig bild av ditt hälsotillstånd. Sedan förbereder vi rekommendationer som passar ditt nuvarande tillstånd.
Med hjälp av den urgamla ayurvediska kunskapen, som vi har anpassat till vårt moderna liv, kan du börja med en hälsosammare livsstil.
- Bli av med dina besvär som du inte känner till orsaken till (migrän, ryggbesvär, PMS, matsmältningsproblem, allergier, eksem med flera).
- Gå ner eller upp i vikt, bli av med kronisk trötthet och stress, hitta balansen i din kropp, ditt sinne och ditt medvetande.
Du får med dig en lista hem över passande och opassande produkter, yogapositioner, andningsövningar, rekommenderade massagebehandlingar och ev. ayurvediska kosttillskott som behövs för att komma i balans.
Vi kan även erbjuda dig en fullständig detox (kroppsrensningsprogram) som är bekväm att följa.

Läs mer nedan om våra alternativ eller boka tid direkt
Hur vet du att du behöver besöka oss?
— du känner att det är dags att göra något åt dina hälsoproblem som du inte hittar orsaken till
— du inte kan gå upp eller ner i vikt trots alla försök och dieter
— du känner dig stressad och trött utan några synliga skäl
—du har mag-tarmproblem, ätstörningar och/eller allergier
— du har eksem eller hudproblem
— du har återkommande migrän, besvärlig PMS, fibromyalgi och eller långvarig smärta och ömhet i muskler och leder
— du är trött på att äta medicin för varje symptom som uppstår
— du vill börja leva en hälsosammare livsstil
— du är nyfiken hur är det att leva på ett ayurvediskt sätt

Första hälsorådgivningen tar ungefär 90 minuter. Undvik att äta eller dricka kaffe, svart te eller energidryck minst 1,5 timme innan besöket.

OBS! Ditt hälsotillstånd förändras hela tiden. Därför rekommenderar vi att du planerar ett återbesök inom ungefär 30-60 dagar efter ditt första besök för att se vad som har ändrats i ditt tillstånd och för att justera rekommendationerna.
Även om du är frisk och mår bra, är det bra att veta vad du har för dominerande kroppstyp (dosha) och anpassa din livsstil till detta för att förebygga obalanser och sjukdomar i framtiden. Vi rekommenderar speciellt att du bokar en hälsokonsultation om:
Ayurvedisk Hälso- och Kostrådgivning nybesök
90 MIN / 999 KR
Ayurvedisk Hälso- och Kostrådgivning återbesök
60 MIN / 699 KR
Läs mer nedan om våra alternativ eller boka tid direkt
OXANA
Yoga/Hälsokonsultation
Mitt credo är att det finns plats för alla inom yoga. Det är bara är att hitta den rätta metoden.


"Du har talangen att lära ut yoga och förklara om Ayurveda bättre än någon annan. Det här är ditt uppdrag - att dela med dig till människor och sprida kunskapen om hur man håller sig frisk och lycklig”, det sa min lärare inom Ayurveda till mig. Så under de senaste tio åren har jag outtröttligt följt denna väg.


Jag är grundaren av Ayurvilla: yoga, massage- och hälsostudio - ett familjeföretag i Stuvsta/ Huddinge.

Hatha-yogainstruktör i Satyananda Yoga (Bihar School)
Cert. Ayurvedisk coach och hälsokostrådgivare
Barn- och tonårsyogalärare
Mindfulness och Meditationslärare